Weleda

Natuurlijke huidverzorging

Voor je lichaam zorgen betekent meer dan alleen schoonheid, het betekent ook gezondheid. De natuur weet precies wat jouw huid nodig heeft om zichzelf te genezen en te versterken. Onze 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten helpen de huid zichzelf te herstellen en gezond te blijven. Iedere plant heeft een andere werking voor verschillende behoeften. Elke huid is uniek, en heeft dus ook unieke behoeften.

Ingrediënten uit de natuur

We gebruiken alleen de beste ingrediënten uit de natuur in onze producten. Onze ingrediënten zijn afkomstig van planten, bloemen en andere natuurlijke bronnen. We combineren deze ingrediënten om de gezondheid en effectiviteit van je huid te ondersteunen, niet om het over te nemen. Heeft je huid behoefte aan een antioxidant, of heeft ze vocht nodig? We combineren verschillende oliën en extracten om in te spelen op de specifieke behoeften van jouw huid.

Sinds 1926

De oliën die wij gebruiken in onze huidverzorgingsproducten worden verkregen uit bijvoorbeeld abrikozenpitten, de vruchten van de arganboom, granaatappelpitten, tarwekorrels, duindoorn- of teunisbloempitten. Effectieve extracten halen we uit diverse planten, zoals witte dotterbloem of de vochtvasthoudende cactusvijg. Sinds 1926 verzorgt Weleda Skin Food de huid van de mensen dankzij de geneeskrachtige plantextracten van biologische viooltjes, kamille en Calendula.